Basel, Switzerland, May 2007
It is the introduction of my Journey to Basel, a piece of chocolate with Pepper Rosé
این مقدمه گزارش سفر من به باسل است، یک قطعه شکلات با میوه ای به نام پپر رز
الیته من نمیدانم به فارسی مدرن بهش چی میگن ولی وقتی خوردم مزه ای کاملا آشنا را تجربه کردم
کسانی که در حاشیه زاگرس بزرگ شده اند و اهل کوه بوده اند آن را میشناسند این دانه چیزی نبود جز کولخونگ که از دانه های هم خانواده بنه یا بنک -به فتح با و نون- است البته خیلی ها این دو رو با هم اشتباه میکنند کولخونگ مزه ای ترش و کمی گس دارد و خشک آن را میخورند و به صورت خوشه ای بر درخت میروید
خلاصه خوردن این شکلات گران برای من تجربه ای کاملا غیر منتظره بود چون من رو از وسط میدان شهر باسل به کوه های شمال دزفول برد و به یاد پدرم
Labels: general
1 Comments:
دهن ما، و خیال ما، رو آب انداختی
Post a Comment
<< Home